Desszert
Ebben a leckében röviden összeszedtem az egészséges DESSZERT készítéssel kapcsolatos tudnivalókat.
Az elmélet mellett 1 receptet is megadok.
A receptek után szokás szerint további anyagokat is találsz. Ezek egyrésze segítségedre lehet az elmélet jobb megértésben (ide kapcsolódó blogbejegyzéseim). Másik része tartalmazza azokat az általm írt könyveket, amelyek ehhez a témakörhöz tartoznak.
Tanfolyami anyagok
Elmélet
A desszertekről röviden
Recept
Töltött sült alma
Ajánlott blogbejegyzéseim a témához
Elolvasáshoz kattints rá a blogbejegyzés címére!
Hogyan készítsünk egészséges és finom makrobiotikus desszerteket?
Így készíts gyorsan és egyszerűen egészséges makrobiotikus nyári gyümölcsdesszerteket
Hogyan készülnek az egészséges téli makrobiotikus desszertek?
Hol a helye a gyümölcsöknek az egészséges makrobiotikus étrendben?
Ahogy a sütőtököt látom makrobiotikus szemmel
Mi a szerepe az almának az egészséges makrobiotikus étrendben?
Ajánlott könyveim a témához
Sebestyén Szilvia – Makrobiotika cukorbetegeknek – cukorbetegség helyett
Sebestyén Szilvia – Makrobiotikus desszertek – szabadon nassolhat
Sebestyén Szilvia – Makrobiotikus palacsinták
Sebestyén Szilvia – Makrobiotikus almás receptek
Sebestyén Szilvia – Makrobiotikus sütőtök ételek
A könyveket ide kattintva tudod megnézni illetve megrendelni.