Desszert

Ebben a leckében röviden összeszedtem az egészséges DESSZERT készítéssel kapcsolatos tudnivalókat.

Az elmélet mellett 1 receptet is megadok.

A receptek után szokás szerint további anyagokat is találsz. Ezek egyrésze segítségedre lehet az elmélet jobb megértésben (ide kapcsolódó blogbejegyzéseim). Másik része tartalmazza azokat az általm írt könyveket, amelyek ehhez a témakörhöz tartoznak.

Tanfolyami anyagok

Elmélet

A desszertekről röviden

Recept

Töltött sült alma

Ajánlott blogbejegyzéseim a témához

Ajánlott könyveim a témához

Sebestyén Szilvia – Makrobiotika cukorbetegeknek – cukorbetegség helyett

Sebestyén Szilvia – Makrobiotikus desszertek – szabadon nassolhat

Sebestyén Szilvia – Makrobiotikus palacsinták

Sebestyén Szilvia – Makrobiotikus almás receptek

Sebestyén Szilvia – Makrobiotikus sütőtök ételek

A könyveket ide kattintva tudod megnézni illetve megrendelni.