A gyomor egészségéért főzőiskola 

Üdvözöllek a főzőiskolában!

Köszöntelek azok táborában, akik tudatosan akarnak tenni a saját (és családjuk) egészségéért!

Ez a főzőiskola is azt a célomat, küldetésemet szolgálja, hogy minél több emberhez juttassam el azt a tudást, amitől egészséges, aktív és boldog életet élhetnek.

Sok 40 év feletti nő szenved különböző gyomor panaszokban (reflux, gyomorfekély, gyomorhurut, gyomorégés, gyomorrák stb). Ezeknek a kialakulásának az egyik legfontosabb oka a helytelen táplálkozás. 

Szerencsére a megelőzés és a felépülés támogatható szakszerű étrenddel. Ez rendkívül jó hír, mert így saját magunk tudunk tenni a gyomor egészségéért vagy  a felépülésünk támogatásáért. Ehhez viszont szükséges megváltoztatni táplálkozási szokásainkat.

Erről szól ez a főzőiskola is, ahol az elmélet mellett recepteket, tanácsokat és tippeket kapsz a gyomor egészségének a megőrzésére vagy felépülésére.

Sebestyén Szilvia, a női makrobiotikus táplálkozás szakértője

Az alábbiakban találod a főzőiskola 3 fejezetét

Makrobiotika elmélet

Elmélet

Ebben a részben egy igen alapos betekintést nyerhetsz a témához kapcsolódó elmélettel kapcsolatban.

Makrobiotikus aszalványos azuki bab desszert

Főzősuli receptjei

Ebben a fejezetben találod meg az élő főzőiskola összes recpetjét leírásokkal és fényképekkel együtt.

Azuki bableves édesburgonyával

További receptek

Ebben a fejezetben találod meg az ingyenes főzőiskola receptjeinek leírását képekkel együtt