Alapozó makrobiotika tanfolyam

Üdvözöllek a tanfolyamon!

Köszöntelek azok táborában, akik tudatosan akarnak tenni a saját (és családjuk) egészségéért!

Hogy mi vár rád pontosan a tanfolyam során, azt rögtön megtudhatod a rövid videóból.

Ez a tanfolyam is azt a célomat, küldetésemet szolgálja, hogy minél több emberhez juttassam el azt a tudást, amitől egészséges, aktív és boldog életet élhetnek.

Itt kezd!!!

Ezt az online tanfolyamot több mint 15 év szakmai tapasztalata alapján úgy állítottam össze, hogy minél gyakorlatiasabb, és a lehető legkönnyebben megvalósítható legyen számodra.

Mielött belevetnéd magad a tanulásba, kérlek, hogy itt kezd el a tanfolyamot!

Hogyan haladjak a tanfolyammal?

Lehet, hogy már gyakorlott vagy a makrobiotikus ételek készítésében, de az is lehet, hogy most találkozol velük először. Ha utóbbi csoportba tartozol, akkor szeretnék adni egy pár jó tanácsot a kezdéshez.

JAVASOLT HALADÁSI MENETREND

Tapasztalataim alapján javaslok egy ütemtervet, ami segíthet az eredményes megvalósításban.

Az alábbiakban találod a tanfolyam 6 fejezetét

Elmélet

Ebben a fejezetben megtanulhatod azokat a legfontosabb elméleti dolgokat, amelyek szükségesek az eredményes magvalósításhoz a mindennapi életben.

Reggeli

Ebben a fejezetben megtanulhatod azokat a legfontosabb dolgokat, amelyek szükségesek ahhoz, hogy (az évszakoknak) megfelelően megalapozd a napodat.

Ebéd

Ebben a fejezetben megtanulhatod azokat a legfontosabb dolgokat, amelyek szükségesek ahhoz, hogy (az évszakoknak) megfelelően elkészítsd a főétkezésed fogásait.

Vacsora

Ebben a fejezetben megtanulhatod azokat a legfontosabb dolgokat, amelyek szükségesek ahhoz, hogy (az évszakoknak) megfelelően elkészítsd a nap utolsó fogását.

Desszert

Ebben a fejezetben megtanulhatod azokat a legfontosabb dolgokat, amelyek segítenek abban, hogy (az év minden évszakában) minőségi desszerteket tudj készíteni.

Befejezés

Gratulálok, eljutottál a tanfolyam végére! Ebben a fejezetben összefoglalom röviden a megtanultakat, és hogy hogyan tudod továbbfejleszteni magad.