A makrobiotika elméleti alapjai

Ebben a fejezetben fogod megismerni a makrobiotika alapjait, ami alapján képes leszel egy új gondolkodásmód elsajátítására az egészséges étkezés kialakításához

A könnyebb érthetőség végett megszámoztam az anyagokat, amiből 7 leckét találsz. Kövesd a sorszámozást, mivel ezek így épülnek egymásra.

A leckék után találsz további anyagokat is. Ezek egyrésze segítségedre lehet az elmélet jobb megértésben (ide kapcsolódó blogbejegyzéseim). Másik része tartalmazza azokat az általm írt könyveket, amelyek ehhez a témakörhöz tartoznak.

Leckék

1. Elmélet

Bevezetés a makrobiotikába (története, filozófiája)

2. Elmélet

A makrobiotika alapjai, „vas törvényei”.

3. Elmélet

Makrobiotikus vágási és főzési módok.

4. Elmélet

Egy makrobiotikus konyha felszerelése.

5. Elmélet

Makrobiotikában használt alapanyagok (1. rész).

6. Elmélet

Makrobiotikában használt alapanyagok (2. rész).

7. Elmélet

Egy minta makrobiotikus HETI MENÜ.

Ajánlott blogbejegyzéseim a témához

Ajánlott könyveim a témához

Sebestyén Szilvia – Makrobiotika, az egészséges és harmonikus életért

Sebestyén Szilvia – Makrobiotika a 21. században

Sebestyén Szilvia – Makrobiotikus táplálkozás

A könyveket ide kattintva tudod megnézni illetve megrendelni.