Desszert
Ebben a rövid videóban összefoglalom mindazokat, amire azt gondolom, hogy szükséges tudni a desszert témakörével kapcsolatban.
A jobb érthetőség végett megszámoztam az elméleti anyagokat, amiből 2 leckét találsz. Kövesd a sorszámozást, mivel ezek így épülnek egymásra.
Itt már találsz recepteket is, egész pontosan 7 darabot! A könnyebb áttekinthetőség végett felosztottam őket. Itt a sorrend már tetszőleges, rád van bízva.
A leckék után találsz további anyagokat is. Ezek egyrésze segítségedre lehet az elmélet jobb megértésben (ide kapcsolódó blogbejegyzéseim). Másik része tartalmazza azokat az általm írt könyveket, amelyek ehhez a témakörhöz tartoznak.
Miről fogsz tanulni ebben a fejezetben?
Ebben a rövid videóban összefoglalom mindazokat, amiről tanulni fogsz ebben a fejezetben.
Elmélet
1. Elmélet
MIért és hogyan készítsünk minőségi desszertet?
2. Elmélet
Tippek desszert bevásárláshoz, tároláshoz és előkészítéshez.
Desszertek
Recept
Gyümölcsrizs
Recept
Gyümölcskrém
Recept
Sült alma és körte
Recept
Almakrémes palacsinta
Recept
Gyümölcskompót
Recept
Almás rizspuding
Recept
Rizskoch
Ajánlott blogbejegyzéseim a témához
Elolvasáshoz kattints rá a blogbejegyzés címére!
Mi az a glikémiás index (GI), és mi jellemzi az egészséges makrobiotikus étrendet?
Így készíts gyorsan és egyszerűen egészséges makrobiotikus nyári gyümölcsdesszerteket
Így teheted a birsalmával változatosabbá, értékesebbé és egészségesebbé az őszi étrendet
Miért annyira kedvelt téli makrobiotikus alapanyag a sütőtök?
Mi a szerepe az almának az egészséges makrobiotikus étrendben?
Hogyan készülnek az egészséges téli makrobiotikus desszertek?
Ajánlott könyveim a témához
Sebestyén Szilvia – Desszertek – szabadon nassolhat
Sebestyén Szilvia – Makrobiotikus sütőtök ételek
Sebestyén Szilvia – Makrobiotikus almás receptek
Sebestyén Szilvia – Palacsinták édesen és sósan
A könyveket ide kattintva tudod megnézni illetve megrendelni.