Desszert

Ebben a rövid videóban összefoglalom mindazokat, amire azt gondolom, hogy szükséges tudni a desszert témakörével kapcsolatban.

A jobb érthetőség végett megszámoztam az elméleti anyagokat, amiből  2 leckét találsz. Kövesd a sorszámozást, mivel ezek így épülnek egymásra. 

Itt már találsz recepteket is, egész pontosan 7 darabot! A könnyebb áttekinthetőség végett felosztottam őket. Itt a sorrend már tetszőleges, rád van bízva.

A leckék után találsz további anyagokat is. Ezek egyrésze segítségedre lehet az elmélet jobb megértésben (ide kapcsolódó blogbejegyzéseim). Másik része tartalmazza azokat az általm írt könyveket, amelyek ehhez a témakörhöz tartoznak.

Miről fogsz tanulni ebben a fejezetben?

Ebben a rövid videóban összefoglalom mindazokat, amiről tanulni fogsz ebben a fejezetben.

Elmélet

1. Elmélet

MIért és hogyan készítsünk minőségi desszertet?

2. Elmélet

Tippek desszert bevásárláshoz, tároláshoz és előkészítéshez.

Desszertek

Recept

Gyümölcsrizs

Recept

Gyümölcskrém

Recept

Sült alma és körte

Recept

Almakrémes palacsinta

Recept

Gyümölcskompót

Recept

Almás rizspuding

Recept

Rizskoch

Ajánlott blogbejegyzéseim a témához

Ajánlott könyveim a témához

Sebestyén Szilvia – Desszertek – szabadon nassolhat

 Sebestyén Szilvia – Makrobiotikus sütőtök ételek

 Sebestyén Szilvia – Makrobiotikus almás receptek

 Sebestyén Szilvia – Palacsinták édesen és sósan

A könyveket ide kattintva tudod megnézni illetve megrendelni.