A pajzsmirigy egészségéért főzőiskola 

Üdvözöllek a főzőiskolában!

Köszöntelek azok táborában, akik tudatosan akarnak tenni a saját (és családjuk) egészségéért!

Ez a főzőiskola is azt a célomat, küldetésemet szolgálja, hogy minél több emberhez juttassam el azt a tudást, amitől egészséges, aktív és boldog életet élhetnek.

A pajzsmirigy egészségéért főzőiskola bemutatja, hogy milyen szélsőséges ételek okozhatják a pajzsmirigy rendellenes működését és ezáltal rengeteg panaszt okozva. Kiemelkedően fontos, hogy elkerüljünk olyan betegségeket, amelyek nehezen vagy nem gyógyíthatók. Itt most megtanulhatod, hogy a táplálkozási szokásaid hogyan változtasd meg és ehhez milyen módszert használj.

A makrobiotikus étrend a természetes, feldolgozatlan alapanyagokból készült ételekkel, amelyek gabonákat, növényi fehérjéket, halakban és zöldségekben gazdag fogásokat tartalmaznak az egész szervezet, a mirigyrendszer, így a pajzsmirigy működésének az egészségét szolgálja. A szervezet anyagcsere folyamatához optimális hormontermelést biztosítva ezzel.

Nemcsak ahhoz kapsz ötleteket, hogy elkerüld, de abban is segítelek, hogy a felépülést támogassam a különböző pajzsmirigy panaszokból, kiegészítve az orvosi kezelést.

Sebestyén Szilvia, a női makrobiotikus táplálkozás szakértője

Az alábbiakban találod a főzőiskola 3 fejezetét

Makrobiotika elmélet

Elmélet

Ebben a részben egy igen alapos betekintést nyerhetsz a témához kapcsolódó elmélettel kapcsolatban.

Makrobiotikus aszalványos azuki bab desszert

Receptek

Ebben a fejezetben találod meg az élő főzőiskola összes recpetjét leírásokkal és fényképekkel együtt.

Azukibabos barnarizs bélané brokkoli nishime sárgarépa káposzta lilahagyma pirosretek gyorsprés saláta

Ingyenes főzősiskola

Ebben a fejezetben találod meg az ehhez a témához kapcsolódó ingyenes főzőiskola videóját.