A vese és hólyag egészségéért főzőiskola 

Üdvözöllek a főzőiskolában!

Köszöntelek azok táborában, akik tudatosan akarnak tenni a saját (és családjuk) egészségéért!

Hogy mi vár rád pontosan a tanfolyam során, azt rögtön megtudhatod a rövid videóból.

Ez a tanfolyam is azt a célomat, küldetésemet szolgálja, hogy minél több emberhez juttassam el azt a tudást, amitől egészséges, aktív és boldog életet élhetnek.

Ez a téma különösen „közel” áll hozzám, mivel évtizedekig megkeserítette az életem. 11 éves koromban volt az első vesegörcsöm. Akinek volt az tudja mit jelent: csillapíthatatlan és borzalmas fájdalom. Sokan mondják azt, hogy egy szüléssel felér. Kislányként annyira megijedtem, hogy azt hittem meg fogok halni. Ekkora fájdalmat el sem tudtam képzelni gyermekként.

Sebestyén Szilvia, a női makrobiotikus táplálkozás szakértője

Vesekő miatti panaszaim folyamatosan elkísértek 46 éves koromig, tarkítva a szintén gyakran csillapíthatatlan fájdalmakkal járó húgycső és húgyhólyag hurutos és fertőzéses panaszaimmal együtt. Emlékszem, hogy kislányként már folyamatosan gyógyszereket szedtem a csípő, maró, égető krónikusan visszatérő húgycső és húgyhólyag fájdalmaimra.

Így éltem elviselhetetlen fájdalmakkel évtizedeken át, bármikor vese vagy hólyag panaszokkal együtt. Kerestem az utat, a megoldást az egészségemért, hogy ezek a csillapíthatatlanul szörnyű fájdalmaim megszűnjenek.

Aztán egy zenész barátnőm megismertetett egy külföldön élő és praktizáló makrobiotikus tanácsadóval, aki gyógyító étrendet írt számomra. A makrobiotikus szemlélet szerint a baktériumok normál esetben veszélytelenek, akkor válnak az emberre veszélyessé, ha a vér, a nyirokrendszer, a testfolyadékok, az emésztő és vizeleti rendszer elsavasodott állapotban vannak.

Ehhez pedig az akkori szélsőséges ételek fogyasztása vezetett. Szélsőséges ételek: a túlzottan kiterjesztő (cukor, csoki, cukrozott üdítők, tejtermékek) és az összetartó (sok hús, sós sajt) ételek. A fertőzésekre való fogékonyság összefügg a kiterjesztő energiájú cukor, csokoládé, cukrozott üdítők, tejtermékek rendszeres fogyasztásával és a szélsőséges összetartó savas állati eredetű ételek fogyasztásával.

Igazi megváltás volt számomra a természetes, szélsőségektől mentes biztonságos ételekre történő átváltás. Személyes tapasztalatot szerztem abból, hogy milyen rendkívűl fontos a megfelelő táplálkozás az egészségünk érdekében. Megszabadulni az évtizedekig tartó, folyamatosan visszatérő kínzó fájdalomtól! 46 éves koromig nem tudtam mi az egészség, azóta nem tudom mi a betegség! Az állapotom már nem gátol semmiben. Bármit megvalósíthatok, tele vagyok életenergiával és derűvel.

Megtapasztaltam, hogy az EGÉSZSÉG MEKKORA KINCS.

Ráadásul a megoldás egy karnyújtásnyira van. Lábosainkban és a fazekainkban! Hazai alapanyagokból, gabonákból, növényi fehérjékből és zöldségekből összeállított változatos étrendem, az étkezés örömével együtt igazi boldog és önfeledt életet biztosít számomra.

Ebben a főzőiskolában is ezt az tudást, élményt és örömet szeretném átadni Neked!

Eredményes megvalósítást kívánok!

 

Sebestyén Szilvia,

a női makrobiotikus táplálkozás szakértője

Az alábbiakban találod a főzőiskola 3 fejezetét

Makrobiotika elmélet

Elmélet

Ebben a részben egy igen alapos betekintést nyerhetsz a témához kapcsolódó elmélettel kapcsolatban.

Makrobiotikus aszalványos azuki bab desszert

Főzősuli receptjei

Ebben a fejezetben találod meg az élő főzőiskola összes recpetjét leírásokkal és fényképekkel együtt.

Azuki bableves édesburgonyával

További receptek

Ebben a fejezetben találod meg az ingyenes főzőiskola receptjeinek leírását képekkel együtt