A vese és hólyag egészségéért főzőiskola
Üdvözöllek a főzőiskolában!
Köszöntelek azok táborában, akik tudatosan akarnak tenni a saját (és családjuk) egészségéért!
Hogy mi vár rád pontosan a tanfolyam során, azt rögtön megtudhatod a rövid videóból.
Ez a tanfolyam is azt a célomat, küldetésemet szolgálja, hogy minél több emberhez juttassam el azt a tudást, amitől egészséges, aktív és boldog életet élhetnek.
Ez a téma különösen „közel” áll hozzám, mivel évtizedekig megkeserítette az életem. 11 éves koromban volt az első vesegörcsöm. Akinek volt az tudja mit jelent: csillapíthatatlan és borzalmas fájdalom. Sokan mondják azt, hogy egy szüléssel felér. Kislányként annyira megijedtem, hogy azt hittem meg fogok halni. Ekkora fájdalmat el sem tudtam képzelni gyermekként.
Vesekő miatti panaszaim folyamatosan elkísértek 46 éves koromig, tarkítva a szintén gyakran csillapíthatatlan fájdalmakkal járó húgycső és húgyhólyag hurutos és fertőzéses panaszaimmal együtt. Emlékszem, hogy kislányként már folyamatosan gyógyszereket szedtem a csípő, maró, égető krónikusan visszatérő húgycső és húgyhólyag fájdalmaimra.
Így éltem elviselhetetlen fájdalmakkel évtizedeken át, bármikor vese vagy hólyag panaszokkal együtt. Kerestem az utat, a megoldást az egészségemért, hogy ezek a csillapíthatatlanul szörnyű fájdalmaim megszűnjenek.
Aztán egy zenész barátnőm megismertetett egy külföldön élő és praktizáló makrobiotikus tanácsadóval, aki gyógyító étrendet írt számomra. A makrobiotikus szemlélet szerint a baktériumok normál esetben veszélytelenek, akkor válnak az emberre veszélyessé, ha a vér, a nyirokrendszer, a testfolyadékok, az emésztő és vizeleti rendszer elsavasodott állapotban vannak.
Ehhez pedig az akkori szélsőséges ételek fogyasztása vezetett. Szélsőséges ételek: a túlzottan kiterjesztő (cukor, csoki, cukrozott üdítők, tejtermékek) és az összetartó (sok hús, sós sajt) ételek. A fertőzésekre való fogékonyság összefügg a kiterjesztő energiájú cukor, csokoládé, cukrozott üdítők, tejtermékek rendszeres fogyasztásával és a szélsőséges összetartó savas állati eredetű ételek fogyasztásával.
Igazi megváltás volt számomra a természetes, szélsőségektől mentes biztonságos ételekre történő átváltás. Személyes tapasztalatot szerztem abból, hogy milyen rendkívűl fontos a megfelelő táplálkozás az egészségünk érdekében. Megszabadulni az évtizedekig tartó, folyamatosan visszatérő kínzó fájdalomtól! 46 éves koromig nem tudtam mi az egészség, azóta nem tudom mi a betegség! Az állapotom már nem gátol semmiben. Bármit megvalósíthatok, tele vagyok életenergiával és derűvel.
Megtapasztaltam, hogy az EGÉSZSÉG MEKKORA KINCS.
Ráadásul a megoldás egy karnyújtásnyira van. Lábosainkban és a fazekainkban! Hazai alapanyagokból, gabonákból, növényi fehérjékből és zöldségekből összeállított változatos étrendem, az étkezés örömével együtt igazi boldog és önfeledt életet biztosít számomra.
Ebben a főzőiskolában is ezt az tudást, élményt és örömet szeretném átadni Neked!
Eredményes megvalósítást kívánok!
Sebestyén Szilvia,
a női makrobiotikus táplálkozás szakértője
Az alábbiakban találod a főzőiskola 3 fejezetét
Elmélet
Ebben a részben egy igen alapos betekintést nyerhetsz a témához kapcsolódó elmélettel kapcsolatban.
Főzősuli receptjei
Ebben a fejezetben találod meg az élő főzőiskola összes recpetjét leírásokkal és fényképekkel együtt.
További receptek
Ebben a fejezetben találod meg az ingyenes főzőiskola receptjeinek leírását képekkel együtt