Egészséges, tápláló és finom főzelékek főzőiskola
Üdvözöllek az online főzőiskolában!
Köszöntelek azok táborában, akik tudatosan akarnak tenni a saját (és családjuk) egészségéért!
Ez a főzőiskola is azt a célomat, küldetésemet szolgálja, hogy minél több emberhez juttassam el azt a tudást, amitől egészséges, aktív és boldog életet élhetnek.
A hagyományosan készített főzelékek egyik problémája az, hogy igazából nem tartalmazza teljes körben a napi étkezési igényünket. Tehát, az éhségünket csillapítja, viszont nem teljes értékben tudja az egész napos étkezési igényünket kielégíteni.
Szintén gond, hogy a megfőtt alapanyagból úgy készítünk főzelékeket, hogy valamilyen tejtermékkel és búzaliszttel besűrítjük. Pont a két „fehér méreg”, ami káros a szervezetünkre, sőt van, amikor még cukrot is tesznek bele ízfokozónak. Így már a 3 fehér méreg belekerül az ételbe. Ezek különböző egészségügyi panaszokat okozhatnak.
Végül pedig, akiknek glutén és tejtermék étel intoleranciája, allergiája van, azoknak a hagyományos módon készült (a 3 fehér méreggel) főzelékek már nem ehetők, mert súlyos panaszuk lehet.
Ezek megoldására van egy természetes megoldás! A makrobiotika, erről szól ez a főzőiskola.
Az alábbiakban találod a főzőiskola 3 fejezetét
Elmélet
Ebben a részben egy igen alapos betekintést nyerhetsz a témához kapcsolódó elmélettel kapcsolatban.
Receptek
Ebben a fejezetben találod meg az élő főzőiskola összes recpetjét leírásokkal és fényképekkel együtt.
Ingyenes főzőiskola
Ebben a fejezetben találod meg az ehhez a témához kapcsolódó ingyenes főzőiskola videóját.