Táplálékallergia mentes online főzőiskola 

Üdvözöllek az online főzőiskolában!

Köszöntelek azok táborában, akik tudatosan akarnak tenni a saját (és családjuk) egészségéért!

Ez a főzőiskola is azt a célomat, küldetésemet szolgálja, hogy minél több emberhez juttassam el azt a tudást, amitől egészséges, aktív és boldog életet élhetnek.

A mai modern élelmiszereink többnyire feldolgozottak, alacsony a tápértékük és rengeteg olyan hozzáadott anyagot tartalmaznak, amelyek nemcsak, hogy nem táplálóak, de károsak is lehetnek a női szervezetre (táplálékallergiát okoznak).

De akkor mit ehetek?

Erre ad szakszerű választ ez a főzőiskola. Megtanulsz olyan természetes alapanyagokból ételeket készíteni, amelyek életerőt és egészséget adnak számodra.

Tisztán tartják az emésztőrendszered, így semmilyen táplálkozással összefüggő panasz nem fordulhat elő. Az ételek biztonságosak és végtelen variációban készíthetők belőlük levesek, főfogások, desszertek, saláták, savanyúságok és hideg ételek.

Sebestyén Szilvia, a női makrobiotikus táplálkozás szakértője

Az alábbiakban találod a főzőiskola 3 fejezetét

Makrobiotika elmélet

Elmélet

Ebben a részben egy igen alapos betekintést nyerhetsz a témához kapcsolódó elmélettel kapcsolatban.

Makrobiotikus aszalványos azuki bab desszert

Receptek

Ebben a fejezetben találod meg az élő főzőiskola összes recpetjét leírásokkal és fényképekkel együtt.

Azukibabos barnarizs bélané brokkoli nishime sárgarépa káposzta lilahagyma pirosretek gyorsprés saláta

Ingyenes főzőiskola

Ebben a fejezetben találod meg az ehhez a témához kapcsolódó ingyenes főzőiskola videóját.