A makrobiotika elméleti alapjai

Ebben a fejezetben fogod megismerni a makrobiotika alapjait, ami alapján képes leszel egy új gondolkodásmód elsajátítására az egészséges étkezés kialakításához

A könnyebb érthetőség végett megszámoztam az anyagokat, amiből 10 leckét találsz. Kövesd a sorszámozást, mivel ezek így épülnek egymásra.

A leckék után találsz további anyagokat is. Ezek egyrésze segítségedre lehet az elmélet jobb megértésben (ide kapcsolódó blogbejegyzéseim). Másik része tartalmazza azokat az általm írt könyveket, amelyek ehhez a témakörhöz tartoznak.

Mit fogsz tanulni ebben a fejezetben?

Ebben a rövid videóban összefoglalom mindazokat, amiről tanulni fogsz ebben a fejezetben.

Leckék

1. Elmélet

Sebestyén Szilvia tanfolyami bevezetője

A makrobiotika alapjai

2. Elmélet

Bevezetés a makrobiotikába (története, filozófiája)

3. Elmélet

A makrobiotika alapjai, „vas törvényei”

4. Elmélet

Makrobiotikus vágási és főzési módok

5. Elmélet

Egy makrobiotikus konyha felszerelése

Endometriózis elmélet

6. Elmélet

A modern kor és az endometriózis, ciszták stb.

7. Elmélet

Mindennapi élelmiszereinek alapanyagai

8. Elmélet

Makrobiotikus táplálkozás tanácsok

9. Elmélet

Gyógyitalok, ápolási javaslatok

10. Elmélet

Általános heti menü

Ajánlott blogbejegyzéseim a témához

Ajánlott könyveim a témához

Sebestyén Szilvia – Makrobiotika, az egészséges és harmonikus életért

Sebestyén Szilvia – Makrobiotika a 21. században

Sebestyén Szilvia – Makrobiotikus táplálkozás

Sebestyén Szilvia – Sugárszennyezésektől tisztító és immunerősítő makrobiotikus ételek

A könyveket ide kattintva tudod megnézni illetve megrendelni.