Desszert

Ebben a rövid videóban összefoglalom mindazokat, amire azt gondolom, hogy szükséges tudni a desszert témakörével kapcsolatban.

A jobb érthetőség végett megszámoztam az elméleti anyagokat, amiből  2 leckét találsz. Kövesd a sorszámozást, mivel ezek így épülnek egymásra. 

Itt már találsz recepteket is, egész pontosan 7 darabot! A könnyebb áttekinthetőség végett felosztottam őket. Itt a sorrend már tetszőleges, rád van bízva.

A leckék után találsz további anyagokat is. Ezek egyrésze segítségedre lehet az elmélet jobb megértésben (ide kapcsolódó blogbejegyzéseim). Másik része tartalmazza azokat az általm írt könyveket, amelyek ehhez a témakörhöz tartoznak.

Miről fogsz tanulni ebben a fejezetben?

Ebben a rövid videóban összefoglalom mindazokat, amiről tanulni fogsz ebben a fejezetben.

Elmélet

1. Elmélet

Miért és hogyan készítsünk minőségi desszertet?

2. Elmélet

Tippek desszert bevásárláshoz, tároláshoz és előkészítéshez

Desszertek

Recept

Almás puliszka eperöntettel

Recept

Kuszkuszos cseresznye

Recept

Citromos-almás puliszka 

Recept

Rizskoch eperöntettel

Recept

Eperpuding mandula szeletekkel

Recept

Vaníliás köleskrém eperkrémmel

Recept

Hamis túrógomboc

Ajánlott blogbejegyzéseim a témához

Ajánlott könyveim a témához

Sebestyén Szilvia – Desszertek – szabadon nassolhat

 Sebestyén Szilvia – Makrobiotikus sütőtök ételek

 Sebestyén Szilvia – Makrobiotikus almás receptek

 Sebestyén Szilvia – Palacsinták édesen és sósan

A könyveket ide kattintva tudod megnézni illetve megrendelni.