Ebéd
Ebben a rövid videóban összefoglalom mindazokat, amire azt gondolom, hogy szükséges tudni az ebéd témakörével kapcsolatban.
A jobb érthetőség végett megszámoztam az elméleti anyagokat, amiből 2 leckét találsz. Kövesd a sorszámozást, mivel ezek így épülnek egymásra.
Itt már találsz recepteket is, egész pontosan 16 darabot! A könnyebb áttekinthetőség végett felosztottam őket. Itt a sorrend már tetszőleges, rád van bízva.
A leckék után találsz további anyagokat is. Ezek egyrésze segítségedre lehet az elmélet jobb megértésben (ide kapcsolódó blogbejegyzéseim). Másik része tartalmazza azokat az általm írt könyveket, amelyek ehhez a témakörhöz tartoznak.
Miről fogsz tanulni ebben a fejezetben?
Ebben a rövid videóban összefoglalom mindazokat, amiről tanulni fogsz ebben a fejezetben.
Elmélet

1. Elmélet
Hogyan ebédelj helyesen tavasszal?

2. Elmélet
Tippek ebéd bevásárláshoz, tároláshoz és előkészítéshez
Levesek

Recept
Árpás zöldségleves gombával

Recept
Savanyú káposztás leves

Recept
Csicsókaleves snidlinggel

Recept
Sütőtökkrémleves árpával

Recept
Vöröshagyma krémleves

Recept
Zöldborsóleves petrezselyemmel

Recept
Medvehagyma krémleves
Főfogások

Recept
Édesburgonya bulgurral

Recept
Savanyúkáposztás csicseriborsó

Recept
Csicseriborsó pitypanggal

Recept
Sólet (árpás bab)

Recept
Párolt lilakáposztás fehérbab

Recept
Tavaszi barna lencseragu

Recept
Csicseriborsó fasírt
Italok

Recept
Csalántea

Recept
Jégcsapretekital
Ajánlott blogbejegyzéseim a témához
Ajánlott könyveim a témához
Sebestyén Szilvia – Őszi Makrobiotikus ételek
Sebestyén Szilvia – Téli Makrobiotikus ételek
Sebestyén Szilvia – Tavaszi Makrobiotikus ételek
Sebestyén Szilvia – Nyári Makrobiotikus ételek
A könyveket ide kattintva tudod megnézni illetve megrendelni.