Ebéd
Ebben a rövid videóban összefoglalom mindazokat, amire azt gondolom, hogy szükséges tudni az ebéd témakörével kapcsolatban.
A jobb érthetőség végett megszámoztam az elméleti anyagokat, amiből 2 leckét találsz. Kövesd a sorszámozást, mivel ezek így épülnek egymásra.
Itt már találsz recepteket is, egész pontosan 16 darabot! A könnyebb áttekinthetőség végett felosztottam őket. Itt a sorrend már tetszőleges, rád van bízva.
A leckék után találsz további anyagokat is. Ezek egyrésze segítségedre lehet az elmélet jobb megértésben (ide kapcsolódó blogbejegyzéseim). Másik része tartalmazza azokat az általm írt könyveket, amelyek ehhez a témakörhöz tartoznak.
Miről fogsz tanulni ebben a fejezetben?
Ebben a rövid videóban összefoglalom mindazokat, amiről tanulni fogsz ebben a fejezetben.
Elmélet
1. Elmélet
Hogyan ebédelj helyesen tavasszal?
2. Elmélet
Tippek ebéd bevásárláshoz, tároláshoz és előkészítéshez
Levesek
Recept
Árpás zöldségleves gombával
Recept
Savanyú káposztás leves
Recept
Csicsókaleves snidlinggel
Recept
Sütőtökkrémleves árpával
Recept
Vöröshagyma krémleves
Recept
Zöldborsóleves petrezselyemmel
Recept
Medvehagyma krémleves
Főfogások
Recept
Édesburgonya bulgurral
Recept
Savanyúkáposztás csicseriborsó
Recept
Csicseriborsó pitypanggal
Recept
Sólet (árpás bab)
Recept
Párolt lilakáposztás fehérbab
Recept
Tavaszi barna lencseragu
Recept
Csicseriborsó fasírt
Italok
Recept
Csalántea
Recept
Jégcsapretekital
Ajánlott blogbejegyzéseim a témához
Ajánlott könyveim a témához
Sebestyén Szilvia – Őszi Makrobiotikus ételek
Sebestyén Szilvia – Téli Makrobiotikus ételek
Sebestyén Szilvia – Tavaszi Makrobiotikus ételek
Sebestyén Szilvia – Nyári Makrobiotikus ételek
A könyveket ide kattintva tudod megnézni illetve megrendelni.