Ebéd

Ebben a rövid videóban összefoglalom mindazokat, amire azt gondolom, hogy szükséges tudni az ebéd témakörével kapcsolatban.

A jobb érthetőség végett megszámoztam az elméleti anyagokat, amiből  2 leckét találsz. Kövesd a sorszámozást, mivel ezek így épülnek egymásra. 

Itt már találsz recepteket is, egész pontosan 16 darabot! A könnyebb áttekinthetőség végett felosztottam őket. Itt a sorrend már tetszőleges, rád van bízva.

A leckék után találsz további anyagokat is. Ezek egyrésze segítségedre lehet az elmélet jobb megértésben (ide kapcsolódó blogbejegyzéseim). Másik része tartalmazza azokat az általm írt könyveket, amelyek ehhez a témakörhöz tartoznak.

Miről fogsz tanulni ebben a fejezetben?

Ebben a rövid videóban összefoglalom mindazokat, amiről tanulni fogsz ebben a fejezetben.

Elmélet

1. Elmélet

Hogyan ebédelj helyesen tavasszal?

2. Elmélet

Tippek ebéd bevásárláshoz, tároláshoz és előkészítéshez

Levesek

Recept

Árpás zöldségleves gombával

Recept

Savanyú káposztás leves

Recept

Csicsókaleves snidlinggel

Recept

Sütőtökkrémleves árpával

Recept

Vöröshagyma krémleves

Recept

Zöldborsóleves petrezselyemmel

Recept

Medvehagyma krémleves

Főfogások

Recept

Édesburgonya bulgurral

Recept

Savanyúkáposztás csicseriborsó

Recept

Csicseriborsó pitypanggal

Recept

Sólet (árpás bab)

Recept

Párolt lilakáposztás fehérbab

Recept

Tavaszi barna lencseragu

Recept

Csicseriborsó fasírt

Italok

Recept

Csalántea

Recept

Jégcsapretekital

Ajánlott blogbejegyzéseim a témához

Ajánlott könyveim a témához

Sebestyén Szilvia – Őszi Makrobiotikus ételek

Sebestyén Szilvia – Téli Makrobiotikus ételek

Sebestyén Szilvia – Tavaszi Makrobiotikus ételek

Sebestyén Szilvia – Nyári Makrobiotikus ételek

A könyveket ide kattintva tudod megnézni illetve megrendelni.